Disclaimer

Disclaimer Wegwijzerdementie.nl
20 juli 2022

Welkom op Wegwijzerdementie.nl. Deze website is van het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord en wij zijn gevestigd in Alkmaar. Je kunt contact opnemen met het Neywerk Dementie Noord-Holland Noord door een e-mail te sturen naar info@netwerkdementie-nhn.nl.

We hebben Wegwijzerdementie.nl met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie houden we zoveel mogelijk actueel. Toch is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is. U kunt dan ook op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontlenen aan de informatie op deze website. Iedere aansprakelijkheid voor verlies aan inkomsten of contracten, of voor directe, indirecte of andere gevolgschade van welke aard dan ook, voortvloeiend uit of verband houdend met het gebruik van de informatie op deze website, wijzen wij af.

De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van de externe links, zijn eigendom van het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord waar Wegwijzerdementie onder valt. Informatie van de website mag alleen overgenomen worden met bronvermelding. Het bekijken, downloaden en printen van de inhoud van deze website is toegestaan met inachtneming van de navolgende voorwaarden: 

  • de inhoud van de website mag alleen gebruikt worden voor informatiedoeleinden.
  • de inhoud van de website mag op geen enkele wijze worden veranderd of aangepast
  • het is niet toegestaan om de inhoud van de website zelfstandig uit te geven en/of te distribueren, anders dan met de toestemming van het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord waar Wegwijzerdementie.nl onder valt.

Wegwijzerdementie.nl bevat, als service, veel links of verwijzingen naar andere sites en organisaties. Het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten. 

Door deze webpagina’s te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Fases dementie (klik voor informatie)

niet-pluis-gevoel-bij-dementie
diagnose-bij-dementie
thuiswonen-bij-dementie
wonen-in-een-zorginstelling
laatste-levensfase-bij-dementie
nazorg-na-overlijden-bij-dementie
boeken-en-films-bij-dementie

Hulp in je buurt (klik op een regio)

Kop van Noord-Holland

Hulp in je buurt op de kaart